Om oss

Vi på cykelservice.nu har en djup passion för cykling och ett engagemang för kvalitethantverk. Vår ambition är att vara den självklara partnern för alla cykelentusiaster, vare sig det gäller service, reparation eller rådgivning för nästa cykelköp. Vår vision är att skapa en cykelkultur där glädje, hälsa och miljö går hand i hand.

Möt teamet som förvandlar din cykelupplevelse:

Anders Svensson – Med över ett decenniums erfarenhet av cykelmekanik är Anders en mästare på att diagnostisera och lösa även de mest komplexa problemen på din tvåhjuling. Hans expertis och noggranna arbetssätt garanterar att din cykel alltid är i toppskick efter ett besök hos oss.

Sofia Larsson – Sofia har en bakgrund inom detaljhandeln och en ovärderlig förmåga att förstå kundernas behov. Hon ser till att vårt sortiment av cyklar och tillbehör alltid är aktuellt och av högsta kvalitet. Hennes energi och kunskap om de senaste cykeltrenderna gör ditt val enklare och mer personligt.

Tillsammans arbetar vi för att erbjuda dig den bästa tänkbara servicen och se till att din cykel tar dig fram på ett säkert och roligt sätt. Kvalitet, kunskap och kunden i fokus – det är vad cykelservice.nu står för.