Mekaniker

#Flerfungerandecyklar kräver sin tribut. Nedan hittar du manskapet som får jobbet gjort oavsett om det sker inom Serviceprogram BikeFleet ute på Mobil Cykelservice eller i verkstaden på Arenastadens Cykelservice.

Patrik Morén, Chefsmekaniker

Kom till Cykelservice 2013 och är chef för verkstaden på Arenastadens Cykelservice. Rutinerad mekaniker som känner sig lika hemma ute på MCS-event som inom BikeFleet. Fortfarande aktiv tävlingscyklist på elitnivå med ett förflutet både som cykelproffs i Italien och cykelburen brevbärare på PostNord. Har svart bälte på verkstadens espressomaskin.   

Abbas Moradi Azad, Mekaniker

Klev in genom dörren på Cykelservice i mars 2016. 26-årige Abbas, som är född och uppvuxen i Teheran, har en bilmekanikerutbildning från Iran i bagaget.

Abbas arbetar främst med PostNords cyklar inom Serviceprogram BikeFleet men med sin breda kompetens gästspelar han regelbundet på Mobil Cykelservice

Magnus Kjell, Mekaniker

Fick smak på att jobba med ljud- och bild under gymnasietiden. Har inte släppt drömmen att en dag få jobba professionellt med media. Trivs dock bra med livet som cykelmekaniker. Började på Cykelservice för drygt två och ett halvt år sedan och ses oftast i verkstaden i Arenastaden.

Pontus Karlsson, Mekaniker

Bosatt söder om söder sedan födseln. Utbildad kock som tillbringar ett tiotal år hos en pappersgrossist innan han sadlade om till cykelmekaniker. Till vardags verksam ute hos PostNord inom Serviceprogam BikeFleet. Flyttar fokus från postens Monarkcyklar till pendlarcyklar under MCS-högsäsong.Den håriga följeslagare som ofta ses i hans bakhasor heter Elmo och är en korsning mellan Yorkshireterrier, Powder puff och Duracellkanin.

Miroslaw Idzikowski, Mekaniker

Mångsysslare som sadlade om till cykelmekaniker 2016 i samband med att Cykelservice, på uppdrag av Arbetsförmedlingen, ordnade en kurs för att utbilda cykelmekaniker. Efter en ettårig sejour på en cykelverkstad på Söder återvände han till fadershuset. Ses oftast arbeta med PostNords cyklar inom Serviceprogram BikeFleet

.

Thomas Hyrén, administratör och mekaniker

Avdankad tävlingscyklist med ett förflutet i restaurang- och därefter mediabranschen. Delar sina arbetsdagar mellan fakturering, schemaläggning, planering och att meka cyklar. Företrädesvis i verkstaden i Solna men kan även ses på ute på MCS-event och BikeFleet.