Administration och kundtjänst

#Flerfungerandecyklar kräver sin tribut. Nedan hittar du manskapet som sköter marktjänsten bakom kulisserna.

Anders Grönqvist, VD

Alpin skidåkare som sadlade om till cykel. Har kört som professionell i Italien. Är den som drar i alla trådar. Kan alla arbetsuppgifter, både administrativa, och praktiska, kan därför dyka upp precis var som helst i vår organisation. Och gör det också.

telefon: 070-660 49 30
epost: anders@cykelkonsulterna.se

Daniel Liljecrantz, Kundservice och försäljning

Östgöte som har en framgångsrik karriär som ung tävlingscyklist i Motala AIF och CK Hymer i Linköping på sin CV. Daniels ansvarsområde sträcker sig från kundansvarig till affärsutvecklare via försäljningschef. Han är inte helt oäven som mekaniker och hoppar vid behov in i verkstaden på Arenastadens Cykelservice eller ute på fält under MCS-säsongen. 

Telefon: 073-779 89 32
Epost: daniel@cykelkonsulterna.se

Helena Kalland, Projektledare

Allt-i-allo med en bred erfarenhet från sport- och cykelbranschen i både Sverige och Finland. Har sålt cyklar på Velo&Oxygen och Bianchi Café & Cycles samt jobbat som orderassisten hos Nike. Leder ett EU-projekt för att få fler att välja elcykel, ansvarar för Cykelservice närvaro i sociala medier, rattar hemsidan och agerar kreativt bollplank åt vår vd, Anders Grönqvist.

Epost: helena.kalland@cykelkonsulterna.se

Thomas Hyrén, administratör och mekaniker

Avdankad tävlingscyklist med ett förflutet i restaurang- och därefter mediabranschen. Delar sina arbetsdagar mellan fakturering, schemaläggning, planering och att meka cyklar. Företrädesvis i verkstaden i Solna men kan även ses på ute på MCS-event och BikeFleet.

Epost: thomas.h@cykelkonsulterna.se

Christoffer Bocker, Systemutvecklare

Christoffer verkar utan att synas. Ettor och nollor är hans främsta verktyg. Ses sällan, eller aldrig, i Cykelservice dagliga verksamhet. Men utan hans närvaro i kulisserna vore vi rökta. Att hemsida, bokningssystem, textmeddelanden via SMS och digitala serviceprotokoll fungerar är Christoffers förtjänst. Medgrundare till firman.